Saznaj više

RADNO VRIJEME ANIMATORA

Zadatak turističkog animatora je organizirati slobodno vrijeme turista na odmoru. Zato naše radno vrijeme prati najaktivniji dnevni ritam onih koji se odmaraju - vrijeme između doručka i ručka, malo kasnije popodne i navečer. Iz istog razloga, naša radna smjena rijetko kada bude 6,5 do 7 sati odjednom nego se dijeli u 3 dijela: otprilike 2 sata ujutro, 2 sata popodne i 2 sata navečer.

Ovakva podjela znači da ćemo jutarnje aktivnosti organizirati uglavnom u periodu od 10h do 12h. Zatim, nakon ručka i popodnevnog odmora slijede popodnevne aktivnosti od 15h do 17h, ili pak od 16h do 18h, ovisno što nam je zadatak po datom rasporedu. Kako se dan bliži kraju, vrijeme je za obrok i još malo odmora, a nakon toga smo spremni za večernju zabavu - dio programa koji se odvija od 20h do 22h.
Srećom, sve to je lako jer živimo u istom resortu i treba nam svega par minuta do mjesta na kojem izvodimo aktivnosti.

Sigurno si već čuo/la da animatori imaju pripreme i probe za večernji dio programa. Kao i na svakom drugom poslu, kad počneš raditi moraš se upoznati s nekim procesima i naučiti ono što je važno da bi posao dobro izveo/la. Za animatore je to večernji program koji se izvodi na pozornici i kojeg treba uvježbati. Zato se na početku sezone organizira vrijeme izvan aktivnosti kada su svi animatori na raspolaganju za vježbu. A koliko se dugo vježba ovisi prvenstveno o tome kad taj program treba biti spreman za publiku odnosno najviše ovisi upravo o tebi - koliko volje, strpljenja i discipline uložiš u učenje. Ti ćeš nama pružiti strpljenje, a mi tebi nove vještine i sjajno iskustvo.

Šećer na kraju, svaki tjedan imamo i slobodan dan! Taj dan radiš sve što poželiš, samostalno ili u društvu s ostalima - šetnja, plaža, filmovi, fina hrana, izleti ili shopping. Mogućnosti ima sto, jedva čekamo!

PRIJAVI SE

Klikni na link i ispuni online prijavu
POSTANI ANIMATOR!
Ili
Pošalji životopis, fotku i molbu na

info@animatori.hr