Otvorena radna mjesta

Ovdje možeš pronaći aktualna otvorena radna mjesta za nadolazeću turističku sezonu. Potrudili smo se opisati što podrazumijeva svako od njih, a ako ti je potrebno još informacija, slobodno nas kontaktiraj.

Prijaviti se možeš klikom na link POSTANI ANIMATOR! na stranici ili tako da nam pošalješ svoj životopis, molbu i fotografiju na info@animatori.hr.

Vidimo se! :)

SPORTSKI ANIMATOR

M / Ž - 10 pozicija

Sportski animator izvodi sportske turnire za odrasle, tinejdžere i djecu (nogomet, odbojka na pijesku, tenis, stolni tenis, pikado, boćanje, streličarstvo i sl.), sudjeluje u igrama i natjecanjima u moru ili na bazenu te sudjeluje u večernjem zabavnom programu s ostalim članovima animacijskog tima.

SAZNAJ VIŠE

FITNES ANIMATOR

M / Ž - 7 pozicija

Fitnes animator izvodi razne oblike tjelovježbe za goste hotela ili kampa (yoga, pilates, aerobik u vodi, Zumba i sl.), odgovorno pristupa pripremi i izvedbi tjelovježbe, prilagođava odabir i intenzitet vježbi prisutnim gostima te sudjeluje u večernjem zabavnom programu s ostalim članovima animacijskog tima.

SAZNAJ VIŠE

DJEČJI ANIMATOR

M / Ž - 12 pozicija

Dječji animator zadužen je za izvedbu zadanog dječjeg programa u hotelu ili kampu u kojem radi (kreativne radionice za djecu, igre i natjecanja u zatvorenom i na otvorenom prostoru, edukativni programi, zabavni večernji programi za djecu i sl.), te vodi brigu o djeci koja se trenutno nalaze u igraonici.

SAZNAJ VIŠE

BABY CARE ANIMATOR

M / Ž - 6 pozicija.

Baby Care animator zadužen je za čuvanje i brigu o djeci od 0 - 3 godine u specijaliziranoj igraonici hotela ili kampa u kojem radi.

SAZNAJ VIŠE

PRIJAVI SE

Klikni na link i ispuni online prijavu
POSTANI ANIMATOR!
Ili
Pošalji životopis, fotku i molbu na

info@animatori.hr