Saznaj više

ŠTO RADI TURISTIČKI ANIMATOR?

Tko se uvijek može vidjeti na zabavnim događanjima po gradu i shopping centrima, dječjim rođendanima u igraonicama i velikim fast food restoranima? Animator, pun pogodak!

Sad ti je lakše zamisliti turističke animatore koji rade sličan posao ljeti u resortima, kampovima i hotelima. Oni su zaslužni za sportske, dječje, večernje i ostale zabavne aktivnosti za turiste na odmoru.
Gosti, tj. turisti na odmoru, tada imaju sve vrijeme na svijetu, a animator je ta osoba koja će organizirati kako će ga oni provesti na najbolji mogući način. Za tebe koji/a voliš raditi s ljudima, ovo će biti piece of cake.
Za početak, zadatak će ti biti samo komunicirati s gostima i stvoriti ugodnu atmosferu - najbitniji sastojak za savršeno odrađen zadatak i nezaboravan doživljaj.

More, sunce, plaža, super ekipa, puno ljudi, puno smijeha i ludih natjecanja recept je za te jedinstvene trenutke koje zauvijek pamtimo.
Zvuči teško? Ma nije. Gle, dnevne aktivnosti ćeš znati unaprijed, kao i tko će ti se od kolega na njima pridružiti, a i dobivat ćeš upute za sve zadatke od voditelja. Osim toga, timski rad je super stvar tako da nemaš brige.

Pravi šlag na torti je znati da je sve ovo još lakše ako ionako voliš sport, rekreaciju, rad s djecom i druženje s ljudima. Nakon svega par dana, imati ćeš osjećaj da ti je zadatak zabavljati se zabavljajući druge i da te za to očekuje plaća i nula troškova za hranu i smještaj cijelo vrijeme tvog rada. Postoje i nagrade, sve po zasluzi!

Voliš sport ali misliš da nisi dovoljno dobar/a za rad s djecom? Ili obratno? Zato radimo u timu gdje imamo sportskog animatora koji izvodi sportske aktivnosti, fitnes animatora za grupne fitnes programe, dječjeg animatora za rad s djecom i voditelja koji će organizirati sveukupni rad. Ne, nije nas uvijek 4 u timu. Negdje nas je i 20.

Nemaš iskustva? Steći ćeš ga s nama. Zato smo tu i uputiti ćemo te u sve tvoje zadatke. Bitno je da voliš raditi s ljudima, da si vedar/a, komunikativan/a i spreman/a na nove radne izazove i nezaboravnu ljetnu avanturu.

PRIJAVI SE

Klikni na link i ispuni online prijavu
POSTANI ANIMATOR!
Ili
Pošalji životopis, fotku i molbu na

info@animatori.hr